Om livet, mest som moderat miljöpolitiker

onsdag 5 november 2008

Könsneutrala äktenskap!!

Jag känner glädje och värme för att det är mitt parti, Moderaterna ! som driver fram frågan om könsneutrala äktenskap. Här kan ni också läsa om vad MUF tycker.

När jag kommer till Kyrkomötet nästa år, gör jag det med stolthet!

Här kan du lyssna på vad Fredrik Reinfelt säger i radion.

Det är också, intressant att se hur man kan gå fram i en sådan här fråga på ett demokratiskt sätt, när man vet att det finns en stor majoritet för en fråga, men inte inom den egna gruppen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Homoäktenskap - ett sovjetiskt experiment!

Homorörelsen har sitt ursprung i ett sovjetiskt experiment från 1920-talet.

Då ville kommunistiska ledare avskaffa äktenskapet. Den sovjetiske ledaren Krilenko sade:

"Varför skulle staten bry sig om vilka som gifter sig med vem?...Den fria kärleken är det ultimata målet för en socialistisk stat... I denna stat kommer äktenskapet att befrias från varje plikt och den kommer att omvandlas till en absolut fri förening mellan två personer".

Agendan hos gaylobbyn, de radikala feministerna och hos de sekulära ateisterna har kusliga likheter med den sovjetiska modellen.

Glöm inte att kyrkor attackerades, brändes ned och skövlades. Kristna människor avrättades, förvisades till gulag och sattes på sinnessjukhus för omskolning.

Vad rör sig i Reinfeldts och Ohlys huvuden? Hur långt tänker de gå i sin iver att slakta äktenskapet på ateismens destruktiva altare?

Maria Kjellberg sa...

Jösses, det är så att man tar sig för pannan! Jag har som princip att inte kommentera anonyma inlägg, men detta inlägg var nog det dummaste jag har läst på mycket länge. Välkommen till 2009 och Sverige, ett Sverige som styrs av representanter för dagens samhälle. Könsneutrala äktenskap är lika mycket Nya Moderaterna som Socialdemokraterna.